Nieuwsbrief archief

Arma steunt BMX Supercross World Cup

Op de splinternieuwe BMX baan in Papendal, dat in 2011 het veertigjarig bestaan viert, werd op 27 en 28 mei 2011 voor het eerst een wedstrijd van de UCI BMX Supercross presented by Swatch op Nederlandse bodem georganiseerd. Deze wedstrijd is een onderdeel van de wereldbekercyclus van de BMX sport (fietscross). In 2012 en 2013 volgen een tweede en een derde BMX Supercross wedstrijd in Papendal. Hotel en Congrescentrum Papendal deed voor dit motorsportevenement een beroep op onder andere Arma.

{yoogallery src=[/images/bmx/] width=[100] count=[1]}

Lees meer...

Arma toont flexibiliteit tijdens Delta Lloyd Regatta

De complete wereldtop op zeilgebied heeft dit jaar meegedaan aan de Delta Lloyd Regatta. Deze zeilwedstrijd, onderdeel van de ISAF World Cup voor Olympische klassen, vond plaats van 24 tot en met 29 mei. Voor het eerst werd er over zes in plaats van vijf dagen gezeild. De opbouw begon al op 18 mei.

 

Lees meer...

ARMA sponsort voor het derde jaar de Delta LLoyd Regatta.

Delta_LLoyd_regatta

De afgelopen twee jaar is de samenwerking zo succesvol geweest dat een vervolg niet kon uitblijven. Marc Sanders, zelf een fervent zeiler, draagt het evenement een warm hart toe. Arma horecaverhuur levert een groot deel van de benodigdheden om het evenement in te richten.

Lees meer...

ARMA hoofdsponsor van Smaakvol Arnhem.

logo_smaakvolarnhem

Een evenement waar twaalf inspirerende horecaondernemers uit Arnhem e.o. samenkomen en 1 topevenement neerzetten. Smaakvol Arnhem staat van Hemelvaartsdag 2 tot en met 5 juni op het Gele Rijdersplein, in combinatie met de Arnhem Mode Biënnale 2011 en Modetuin.

Lees meer...

Arma verbetert service met RFID technologie.


Ondanks de zware economische omstandigheden blijft ARMA verhuur Horeca investeren in de verbetering van de service. De klant gaat hiervan mee profiteren. Hoe?

1.··· Snellere afhandeling van contracten
2.··· Hogere betrouwbaarheid van de· aantallen goederen die geleverd worden
3.··· De klant kan zelf controleren wat retour gaat

Arma Verhuur Horeca is de eerste verhuurder van horecamaterialen die deze technologie heeft toegepast.

Lees meer...

Organisatie Smaakvol Arnhem roemt prettige samenwerking met Arma

Smaakvol Arnhem vond dit jaar plaats van 2 tot en met 5 juni, op het Gele Rijdersplein in Arnhem. Koninklijke Horeca Nederland Arnhem wilde graag een evenement waar horeca Arnhem zich kon presenteren. Twaalf restaurants namen aan dit evenement deel. Evenementenorganisator See U verzorgde de organisatie voor de eerste editie van Smaakvol Arnhem, dat dit jaar gekoppeld was aan de Arnhem Mode Biënnale 2011 en de Modetuin. “We hebben het binnen 2,5 maand moeten organiseren. Een pittige klus”, geeft Frans van Eck van See U aan.

Lees meer...

Arma lanceert nieuwe website.


Arma horecaverhuur heeft deze week de nieuwe website gelanceerd: www.horecaverhuur.nl. Arma Verhuur wil door middel van een actieve en actuele website haar (potentiële) klanten beter informeren en meer mogelijkheden bieden. Deze week is ook de nieuwe ordercatalogus van Arma Verhuur uitgekomen. Duidelijk is dat service, kwaliteitsverbetering en informatievoorziening bij Arma Verhuur voorop staan.

Lees meer...

Arma heeft deelgenomen aan Event11

 

{yoogallery src=[/images/event11/] width=[100] count=[3]}

Lees meer...

Arma Verhuur sponsort dit jaar het internationale zeilevenement Delta Lloyd

Cadet_championships

Dat is goed nieuws voor de vaste klanten van Arma Verhuur, die de wedstrijden vanaf een exclusief voor hen gereserveerd zeilschip kunnen volgen.

Op donderdag 22 mei aanstaande vaart het zeilschip vanuit het Regatta Center in Medemblik naar de wedstrijdbaan in het IJsselmeer. Directeur en zeilliefhebberMarc Sanders wil op deze manier zijn waardering laten blijken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar.

 

Lees meer...

ARMA VERHUUR HORECA VERNIEUWT

 

Nieuwe_bus_klein

Nieuwe huisstijl en dienstverlening wordt verder uitgebreid.

Arma Verhuur Horeca in Arnhem presenteert zich vanaf maandag 13 december met een nieuwe huisstijl. Tegelijkertijd is de dienstverlening uitgebreid. Arma Verhuur heeft een broertje en een zusje gekregen: Arma Concepts en Arma TerrasLease.

De nieuwe huisstijl bestaat uit drie strak vormgegeven logo’s met daarboven een overkoepelend Arma-beeldmerk. Het subtiel gebruik van kleuren geeft het onderscheid aan tussen de verschillende bedrijfsonderdelen.

 

Nieuwe logo's Arma

Arma Verhuur is een oer-Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat. Sinds zeven jaar richt het bedrijf in Arnhem zich volledig op de verhuur van een breed assortiment horeca-artikelen. De verhuur van terrasmeubilair viel daar ook onder, maar deze afdeling heeft met Arma TerrasLease een eigen naam gekregen.

 

 

Lees meer...

De opslagcapaciteit van Arma Verhuur in Arnhem is met liefst 30% procent vergroot

Op· 4 februari is een uitbreiding van 800 vierkante meter opgeleverd. Daarmee komt het totale vloeroppervlak op· 4.100 vierkante meter. Met de bouw is in 2007 begonnen. Directeur Marc Sanders van Arma Horecaverhuur: “We hebben de afgelopen jaren in zoveel nieuwe artikelen ....

Lees meer...